Περιφερειακό Το είδαμε και αυτό: Αφού, εδώ και αρκετές ημέρες, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην Μουμουλίδη-Κουρκούτα) ζήτησαν να έρθει σε συζήτηση, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το μείζον ζήτημα διαχείρισης του προσφυγικού και αφού έγινε, έστω και με το…ζόρι αποδεκτό το αίτημά τους, στη σημερινή συνεδρίαση τελικά δε συζητήθηκε!!!


Ο λόγος ήταν η μεγάλη έκταση που έλαβε τόσο η ερώτηση του Θέμη Μουμουλίδη για το γάλα και τους κτηνοτρόφους, αλλά και η ερώτηση του κ. Δασκαλόπουλου για τη μελέτη του δρόμου Γρεβενών-Δεσκάτης, με την ώρα να περνά και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Δακή να ζητά..αναβολή για το προσφυγικό, καθώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, όπως και ο Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος είχε πει νωρίτερα πως στις 6 μ.μ. θα έπρεπε να φύγει.

Να συζητηθεί σήμερα το θέμα πρότειναν Ζεμπιλιάδου-Βήττας, αλλά, τελικά, η παράταξη της συμπολίτευσης συμφώνησε στην αναβολή συζητησης του προσφυγικού για την επόμενη φορά..

Να σημειωθεί πως ο Γ. Δακής πρότεινε η συζητηση να γίνει στα Γρεβενά, κάτι, όμως, που βρήκε αντίθετο τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.