Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα Γρεβενά ο Γ Γραμματέας Δημήτρης Αναγνωστάκης για τμήμα μεταγωγών και μεταφορά των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών…

3 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Μετά από πρόσκληση του Χρήστου Μπγιάλα
anagnvstakhs ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
Τον Νομό Γρεβενών πρόκειται να επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης τέλη Ιουνίου μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα, όπου θα ανακοινωθούν δύο σημαντικά έργα για τον Νομό Γρεβενών, που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Υπουργείου για την αναδιοργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ήδη, έχει δρομολογηθεί η ίδρυση του Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά. Ένα αίτημα πολλών ετών θα γίνει πλέον πραγματικότητα. Η ίδρυσή του είναι επιτακτική, γιατί θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των φυλακών Φελλίου και του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας.

Και η ολοκλήρωση του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων στο οποίο θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες για την αποπεράτωσή του, για να μεταφερθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού Γρεβενών.

Με εκτίμηση
Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2016 at 21:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply