Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στην “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

30 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

egnatia expoΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα πτολεέκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει ακόμη μία μεγάλη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, και συνολικά η Δημοτική Αρχή, κάνουν μια πρωτοφανή για τα περιφερειακά δεδομένα προσπάθεια για εξωστρέφεια, διεθνή προβολή των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Είναι μεγάλη χαρά για τους διοργανωτές της Έκθεσης, η είδηση της συμμετοχής του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στην “Egnatia Expo 2016”. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως ένας από τους πλέον εξωστρεφείς Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας να δίνει το «παρών».

loading…

Συνεργασία θα υπάρξει επίσης, σε ζητήματα οργάνωσης και επικοινωνίας της Έκθεσης. Κατόπιν όλων αυτών, ανακοινώνεται πως η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” θα γίνει και με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 30 Μαΐου, 2016 at 19:07 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply