Του Δημάρχου Γρεβενών, του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών

DSC00603Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τον νεαρό, Γρεβενιώτη αθλητή Μίλτο Τεντόγλου.  Οι επιδόσεις του αυτή τη φορά στον αγώνα μήκους στα Παπαφλέσσεια 

ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, του έδωσαν το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντρών στο Άμστερνταμ αλλά και μια θέση στην ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο άλτης των Γρεβενών με την καθοδήγηση του προπονητή του, Βαγγέλη Παπανίκου και την στήριξη της οικογένειας του μας έκανε υπερήφανους για ακόμη μια φορά.

 Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται!

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών , Μίλτο Τεντόγλου για την επίδοση που πέτυχε στις 28/05/2016 στους αγώνες στίβου «Παπαφλέσσια» που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα.
Ο αθλητής μας, έκανε όλο τον Νομό μας υπερήφανο κατακτώντας την καλύτερη επίδοση παγκοσμίως στο άλμα εις μήκος που αγωνίστηκε. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς του, τον προπονητή του και στην Γυμναστική Ένωση Γρεβενών που βοηθούν και υποστηρίζουν τον αθλητή μας, ώστε να κατακτά την κορυφή.
Εύχομαι από καρδιάς πάντα επιτυχίες και πρωτιές για τον αθλητή μας και να μας κάνει όλους υπερήφανους με τις επιδόσεις του.

Με εκτίμηση
Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.