snake_1Τον απόλυτο τρόμο έζησε άνδρας στην

Ταϊλάνδη όταν ένας τεράστιος πύθωνας του επιτέθηκε τη στιγμή που πήγε να κάνει την ανάγκη του στην τουαλέτα.

Μπορεί τώρα ο 38χρονος από τη Μαλαισία να χαμογελά στις κάμερες, αναρρώνοντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου, μέσα του όμως ξέρει πως αυτό που έζησε δε θα το ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του!

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κάθισε στη λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του να κάνει την ανάγκη του, όταν ξαφνικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένιωσε έναν έντονο πόνο στα γεννητικά του όργανα. Σκύβοντας να δει τι ακριβώς  συμβαίνει αντίκρισε έντρομος έναν τεράστιο πύθωνα να έχει δαγκώσει το πέος του.

Ο άνδρας έβαλε έντρομος τις φωνές, με τη γυναίκα του να σπεύδει αμέσως να τον βοηθήσει. Τελικά, και με τη συνδρομή ενός γείτονα κατάφεραν να απομακρύνουν τον πύθωνα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει, περνώντας στο κεφάλι του ένα σχοινί.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σχεδόν σε ημιλιπόθημη κατάσταση από τον πόνο, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως παρά την τεράστια αιμορραγία ο 38χρονος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για τη ζωή του.

Όσο για το μήκους 3,5 μέτρων ερπετό αφού απομακρύνθηκε από το μπάνιο, αφέθηκε και πάλι στη φύση αρκετά χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένες περιοχές!


news247
loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.