ΙΕΚΤο ΙΕΚ Γρεβενών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την μετεκπαίδευση των καθηγητών του ΙΕΚ Γρεβενών στην Ρώμη της Ιταλίας από 2-5 έως 6-5-2016 μέσω του προγράμματος Erasmus +.

Το πρόγραμμα περιείχε για 5 ημέρες εκπαίδευση των καθηγητών του ΙΕΚ σε καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας μέσω της χρήσης του διαδικτύου. Περιείχε επίσης επισκέψεις σε Ινστιτούτα και σχολεία της Ρώμης όπου οι καθηγητές γνώρισαν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση στην Ιταλία. Κατά τον ελεύθερο χρόνο τους οι καθηγητές είχαν την ευκαιρεία να επισκεφθούν μερικά από τα εξαιρετικά μουσεία της Ρώμης.


Όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής, διαβίωσης και εκπαίδευσης των καθηγητών καλύφτηκαν μέσω του Ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+. Η υποβληθείσα μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη του προγράμματος έγινε από τον διευθυντή του ΙΕΚ Γρεβενών Τσιουμπέρη Στέργιο.

Ο Διευθυντής
ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.