Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη: Επισκέψεις στα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαϊδας και εσωκομματική σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

Μάιος 26th, 2016 by Χρήστος Μίμης

πολακησΤο νομό Κοζάνης επισκέπτεται το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προκειμένου να επιθεωρήσει μονάδες υγείας και να έχει επαφές με αρμόδιους φορείς του κλάδου, ενώ θα παραδώσει και 14 σύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Παύλος Πολάκης θα φτάσει στην Κοζάνη αργά το απόγευμα της Παρασκευής και θα μεταβεί κατ’ ευθείαν στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα παραβρεθεί στην τελετή παραλαβής 14 σύγχρονων ασθενοφόρων. Να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να έρθει από το πρωί στην περιοχή, αλλά μία σημαντική σύσκεψη όλων των Διευθύνσεων Υγειονομικών Περιφερειών το πρωί της Παρασκευής τον κρατάει στην Αθήνα, οπότε τροποποιείται το πρόγραμμά του, το οποίο δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί, αλλά αναγκαστικά γίνεται πιο σύντομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πτολεμαίου» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας. Στις επιτόπιες επισκέψεις θα ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες των δύο νοσηλευτικών μονάδων από τους διοικητές των νοσοκομείων και τους γιατρούς.

Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης θα παραβρεθεί σε σύσκεψη που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις νομαρχιακές επιτροπές και την Επιτροπή Υγείας του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία.

Στη σύσκεψη αυτή τα τοπικά στελέχη θα θέσουν την τοπική ατζέντα των θεμάτων υγείας της περιοχής, θα ενημερώσουν τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό για τα σημαντικότερα προβλήματα, σε μια κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων.

Στον αρχικό προγραμματισμό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η διοργάνωση κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στην Κοζάνη με ομιλητή τον Π. Πολάκη, όμως ο χρονικός περιορισμός της παραμονής του δεν το επιτρέπει.

Σύμφωνα επίσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προβλέπεται κάποια ευρεία σύσκεψη φορέων υγείας και τοπικών πολιτικών αρχών, αλλά αυτό το κενό εκτιμάται ότι θα καλυφτεί με τις συσκέψεις που θα γίνουν στα δύο νοσοκομεία.

πτολεμαίος

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 26th, 2016 at 10:44 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply