dhm 2Την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Γρεβενών, με θέμα:

«Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2016».

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση σχετικά με τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στον τομέα ευθύνης τους.
dhm 1
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Τριγώνης και Ζήσης Κιάκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας, ο Ταγματάρχης κ. Νικόλαος Σηφάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Παντελής Καραϊορδανίδης, ο Διευθυντής Δασών κ. Κωνσταντίνος Δημητρίου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της ΔΕΥΑΓ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Νασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Δουμένης, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νιζάμης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.