Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποχαιρετά ο Πέτρος Μουρουζίδης τον Α.Π.Σ. Αρίωνα Πτολεμαΐδας – Δείτε την επιστολή

Μάιος 25th, 2016 by Χρήστος Μίμης

MOYROYZIDISΠαρελθόν αποτελεί από τη τεχνική ηγεσία του Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας ο Πέτρος Μουρουζίδης.

Σύμφωνα με τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ, η ομάδα φέτος αγωνίστηκε μετά από πολλά χρόνια στη Γ΄ Εθνική εκεί όπου παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες.

Με την παρακάτω ανακοίνωση ο έμπειρος τεχνικός κάνει έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αποχαιρετώντας τον Αρίων Πτολεμαΐδας αλλά κρατώντας πολλές και αξέχαστες αναμνήσεις τριετίας:

«Με πολύ χαρά γύρισα σε ομάδα της πολύς μου πριν από 3 χρόνια. Είχαμε θέση ένα 3ετες πλάνο με την διοίκηση να ανέβουμε από το τοπικό στην Γ’ εθνική και να δώσουμε ευκαιρίες όσο μπορούμε στα δικά μας παιδιά. Καταφέραμε να ανέβει η  ομάδα στην Γ’ εθνική μετά από 16 χρόνια να αναδιοργανώσουμε το μπάσκετ και να ξαναφέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Στην φετινή χρόνια παρά τους τραυματισμούς σε κρίσιμα παιχνίδι, τα ατυχή αποτελέσματα (3 παιχνίδια στην παράταση και αλλά 5 στο τελευταίο λεπτό) μείναμε ανταγωνιστικοί δουλεύοντας συστηματικά και με πιστή. Όμως δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική αποσπώντας τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το μπάσκετ που παίξαμε από όλους. Ένας κύκλος έκλεισε με ανάμικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα πολύ έντονα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση, στην διοίκηση για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που έκανε όλη την χρόνια και φυσικά στους παίχτες για την άψογη συνεργασία που δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και να παλεύουν στις προπονήσεις και τους αγώνες σωματικά και πνευματικά.

Εύχομαι στην ομάδα της πολύς μου Α.Π.Σ.Αρίων μόνο επιτυχίες».
ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 25th, 2016 at 15:55 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply