ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΈνα περίεργο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ένας άντρας ηλικίας 42 ετών, διακομίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από το Μποδοσάκειο, εικάζεται ότι ο άντρας πιθανότατα να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού καθώς ήτανχτυπημένος.

Τον άντρα βρήκε σήμερα το πρωί ένας καταστηματάρχης της Πτολεμαΐδας, να είναι πεσμένος έξω από την πόρτα του καταστήματός του (ψαράδικο) επί της κεντρικής οδού 25ης Μαρτίου. Και σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», μόλις τον κούνησε ξεψύχησε μπροστά του. Ο καταστηματάρχης ειδοποίησε αμέσως το ασθενοφόρο, αλλά ο άτυχος άντρας διακομίστηκε νεκρός στα ΤΕΠ του Μποδοσάκειου, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Μια άλλη μαρτυρία εμπορικού αντιπροσώπου ωστόσο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο, αναφέρει ότι ο άντρας έπεσε ξαφνικά εκεί που περπατούσε και ίσως τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπό του να ήταν από το πέσιμο στο πεζοδρόμιο.
Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Πτολεμαΐδας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που διατάχθηκε.

e-ptolemaios

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.