epsgggΜε την 3η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία στον 4ο Όμιλο, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Αρκετά γκολ σημειώθηκαν και στα δύο παιχνίδια, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές.

Ο Μακεδονικός Φούφα πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο «ντέρμπι» κορυφής με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, κερδίζοντας με 3-2. Ο Σολάκης με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε το προβάδισμα στον Φούφα, με τον Άγιο Παντελεήμονα να μειώνει σε 2-1 χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Μπατμάς. Ο Κεσκελίδης έκανε με την σειρά του το 3-1 για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Ρωμαίος για τον Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Από την άλλη η Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου με το ίδιο σκορ, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας με 3-2. Η ομάδα των Γρεβενών άνοιξε το σκορ με τον Λάλλο, για να έρθει η ισοφάριση από τον Παπαδόπουλο. Ο Ντινός έβαλε και πάλι την Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου μπροστά στο σκορ, με τον Παπαδόπουλο να βρίσκει και πάλι τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2 για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας. Το τελικό 3-2 για τον Βατόλακκο έκανε ο Κοτσαντίσογλου με πέναλτι.

Πλέον ο Μακεδονικός Φούφα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου, ενώ η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου ξανα μπαίνει στο παιχνίδι και όλα θα κριθούν την Τετάρτη στο γήπεδο του Βατολάκκου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπαράζ Ανόδου στη Γ’ Εθνική (4ος Όμιλος – 3η Αγωνιστική)
Κυριακή 22 Μαΐου
Μακεδονικός  Αγίου  Παντελεήμονα – Μακεδονικός Φούφα 2-3
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας  – ΑΕ Ποντίων Βατολλάκκου 2-3

Η Βαθμολογία:

Μπαράζ Ανόδου στη Γ’ Εθνική
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 Μακεδονικός Φούφα 7
2 Μακεδονικός  Αγίου  Παντελεήμονα 4
3 ΑΕ Ποντίων  Βατολάκκου 4
4 Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Μπαράζ Ανόδου στη Γ’ Εθνική (4ος Όμιλος – 4η Αγωνιστική)
Τετάρτη 25 Μαΐου (17:00)
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας  –  Μακεδονικός Φούφα
Γήπεδο Βατολάκκου: ΑΕ Ποντίων  Βατολάκκου–  Μακεδονικός  Αγίου  Παντελεήμονα

 Τσαρτσιανίδης Χρήστος – www.top-sport.gr

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.