dhmarxeio grebena δημοτικο γρεβεναΣε απόφαση, όπου διαφωνεί για συγκεκριμένους λόγους με την απόφαση της Κυβέρνησης για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στα Γρεβενά, κατέληξε η

…μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, όπου έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου, παρουσία του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα, των Αντιπεριφερειαρχών Σημανδράκου, Θεοδώρου, των Περιφερειακών Συμβούλων Καναβού, Δασκαλόπουλου, Κάτανα και Γιάτσιου, του πρώην Βουλευτή Ταταρίδη, καθώς επίσης και εκπροσώπων φορέων και Συλλόγων αλλά και απλών πολιτών που ενδιαφέρονται για το αύριο των Γρεβενών.

Η απόφαση:


Η απόφαση, “πέρασε” κατά πλειοψηφία με τις ψήφους της συμπολίτευσης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μειοψήφησε ο Συνδυασμός της κας Παναγιώτας Ντάγκας.

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για το Προσφυγικό

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών στη συνεδρίαση της 23ης Μαΐου 2016 σχετικά με το προσφυγικό αποφάσισε: «ενόψει ελλείψεως ολοκληρωμένου κεντρικού σχεδιασμού αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σαφών στοιχείων, του κινδύνου πληθυσμιακής και πολιτιστικής ασύμμετρης μεταβολής της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας καθώς και του πλήρους αποκλεισμού του Δήμου από τα κέντρα λήψης αποφάσεων για το κρίσιμο αυτό ζήτημα, τη μη αποδοχή δημιουργίας χώρου φιλοξενίας/ εγκατάστασης προσφύγων/ μεταναστών εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Γρεβενών».
Ο Γιώργος Δασταμάνης ευχαριστεί:

Παρακολουθήστε όλη την συνεδρίαση:
























































Δείτε εικόνες:


One thought on “Δήμος Γρεβενών: “Δεν επιτρέπουμε τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας μεταναστών στα όρια του Δήμου” … (εικόνες + video)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.