Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ειδομένη: Μετέτρεψαν βαγόνι τρένου σε οίκο ανοχής

18 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

eid-708_13

Εγκληματικές ομάδες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην Ειδομένη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους πρόσφυγες με σκοπό να βγάλουν χρήματα.

Η διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν γνωστές καταστάσεις. Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» όμως, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η πορνεία.

Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύροι και στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων Αφγανοί και Πακιστανοί. Όσον αφορά στην πορνεία, πρωταγωνιστές είναι Μαροκινοί και Ιρακινοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται γυναίκες που ζουν μόνες τους είτε επειδή έχασαν το σύζυγό τους είτε επειδή πρόλαβε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.

Οι εγκληματικές ομάδες έχουν δημιουργήσει στην Ειδομένη δύο αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Ο ένας είναι ένας εγκαταλελειμμένο βαγόνι και ο άλλος ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη.

Οι δράστες ζητούν από τον κάθε πελάτη μόλις 5 με 10 ευρώ, ενώ στις εξαθλιωμένες γυναίκες που έχουν εξαντλήσει τις οικονομίες τους, δεν δίνουν παρά μόνο πολύ χαμηλά ποσά.


iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2016 at 21:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply