ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥΣυνέβη και αυτό. Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο

Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης κ. Θέμις Μουμουλίδης επιτέθηκε στην επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, Γεωργία Ζεμπιλιάδου, κάνοντας της δριμύτατες παρατηρήσεις γιατί ασκεί συνεχώς αντιπολίτευση στον κ. Καρυπίδη!

Πρόσθεσε δε πως θα περίμενε να δει προτάσεις αντί να ασκεί συνεχώς κριτική στο σημερινό Περιφερειάρχη!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Καρυπίδη που από σήμερα απέκτησε νέο Σύμβουλο η παράταξη του και να συγχαρούμε επίσης τον κ. Μουμουλίδη, που επιδεικνύοντας το ίδιο θάρρος μ΄ αυτό που επιδεικνύει στη Βουλή όταν ψηφίζει το ένα πίσω απ΄ το άλλο τα επώδυνα για τους πολίτες μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, δε δίστασε να αποκαλύψει τον πραγματικό του ρόλο. Μέλος της συμπολίτευσης πλέον!

Λογικό και επόμενο αφού οι κυριοιΚαρυπίδης και Μουμουλιδης είναι συνυπεύθυνοι, ο καθένας με βάση τις αρμοδιότητές του, σε μια σειρά θέματα που μας γύρισαν χρόνια πίσω.

Από τη διάλυση των Νοσοκομείων μας, μέχρι την απώλεια εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ και την απουσία οποιασδήποτε πρότασης στο πακέτο Γιούνκερ.

Σε ό,τι μας αφορά, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική και φυσικά αντιπολίτευση. Όσο δε για τις προτάσεις μας αν πραγματικά ενδιαφέρεται ο κ. Μουμουλίδης και θέλει να τις δει, μπορεί να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://zempiliadou.gr/home/ και θα τις διαβάσει όλες αναλυτικά.Τόσο για κάθε Περιφερειακή Ενότητα όσο και για κάθε ζωτικό τομέα της περιοχής μας.

Τις δικές του προτάσεις και του κυρίου Καρυπίδη πού μπορούμε άραγε να τις βρούμε; Γιατί αν θυμόμαστε καλά, ούτε καν στην προεκλογική περίοδο δεν μας τις είχαν παρουσιάσει…

Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»


ΥΓ:Αλήθεια κ Μουμουλίδη για το γνωστό θέμα της δωρεάς θα κάνετε ποτέ καμιά δήλωση ή μήπως δεν έτυχε να πληροφορηθείτε αυτό για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος και έχει κατατεθεί σχετική ερώτηση στο Κοινοβούλιο;

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.