brusaki-fashion-recyclingΣεμινάριο ”Fashion Recycling”: Ξηλώθηκε ή σκίστηκε το αγαπημένο σας ρούχο; Μην το πετάξετε…επιδιορθώστε το μόνοι σας. Υπάρχει τρόπος να μείνουν τα ρούχα κοντά μας και όχι στο κάδο των σκουπιδιών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας που επιθυμεί να ράψει εύκολα, χωρίς μηχανή, γρήγορα, σωστά, οικονομικά και προπάντων χωρίς πρόβες. Είναι για αυτούς που θέλουν να μάθουν για την μεταποίηση και μπορούν να έχουν πρακτική πάνω στα δικά τους ρούχα. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις, αυτό που μετράει είναι η κλίση, η καλή διάθεση και η αγάπη για δημιουργία.

Θα διαδαχθούν:

Πρακτική Εξάσκηση
Τεχνικές Ραφής σε δείγματα με το χέρι
Συναρμολόγηση ρούχου και ανακύκλωση
Τελειοποίηση ρούχου

Η Βίβιαν Βαλσάμη-Είναι ενδυματολόγος, σχεδιάστρια μόδας, στυλίστρια, image maker, επικοινωνιολόγος. Σπούδασε Κοπτική Ραπτική στην Pansic & Fashion Styling~ Make Up Αρτίστ Ελένη Γιανούδα. Ξεκίνησε και ασχολήθηκε ως Σύμβουλος Εικόνας co-editor σε γνωστά περιοδικά μόδας κάνοντας προτάσεις μόδας & styling. Επί σειρά ετών ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της τηλεόρασης, και του θεάτρου οργανώνοντας και λειτουργώντας το τμήμα ενδυματολογίας και image making.  Συνεργάστηκε με τον οίκο μόδας Capo Dopera ως ενδυματολόγος και με τον όμιλο Τζιροζίδη σαν πατρονίστας. Διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές, συμμετέχει σε επιμορφωτικά προγράμματα και συνεργάζεται με εταιρίες συμβούλων πραγματοποιώντας εξειδικευμένα σεμινάρια σε επιχειρήσεις και ομίλους. Επιμελείται την εμφάνισή και το image επωνύμων πολιτικών και καλλιτεχνών. Aσχολείται με την οργάνωση γκαρνταρόμπας, προσωπικές αγορές, ενδυματολογικές προτάσεις και παράλληλα συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια στους τομείς του styling, personal shopping. Επίσης, φιλοτεχνεί και κατασκευάζει Ρούχα και αξεσουάρ μόδας από πρωτοποριακά και οικολογικά υλικά. Η ιδέα της στηρίζεται στην οικολογία και στην ανακύκλωση ενδυμάτων. Με την ανακύκλωση ρούχων που προτείνει, και με τη σωστή διαχείριση που μπορούμε να κάνουμε στα ρούχα μας, αυτά δε θα καταλήγουν στα σκουπίδια.

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.