cad80ce45d7549fc2724cd16ee628b05_LΗ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, και ο Γυμναστικός Σύλλογος Δεσκάτης, σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης προκηρύσσουν
Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό με την επωνυμία « RUNDESKATI- KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2016 » και οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΤΟΠΟΣ  – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΕΣΚΑΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Μαΐου 2016
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:00
ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική πλατεία Δεσκάτης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 850 μ.

Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών-τριών Δημοτικών Σχολείων ώρα έναρξης 11:05

Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει από την κεντρική πλατεία της πόλης στην οδό Μονδαίας, κατηφορίζοντας επί της πλακόστρωτης οδού Παπανδρέου, έχοντας στην αριστερή πλευρά το διατηρητέο «Παλιό Σχολείο» και συνεχίζοντας δεξιά στην Ελευθερίου Βενιζέλου, κατεβαίνοντας την Τσιμισκή και στην συνέχεια στρίβοντας δεξιά στην Ρήγα Φεραίου, κατευθυνόμενοι προς τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς και αφήνοντας πίσω την παραδοσιακή βρύση του Ταλιαδούρη επί της οδού Καραμανλή, φτάνοντας στο « Δημαρχιακό Μέγαρο» στην πλατεία της Εθνικής Αντίστασης, στρίβουν δεξιά επί της οδού Μονδαίας, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν στην Κεντρική πλατεία.

Δρόμος 5.000 μ. ώρα έναρξης 12:00

Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει από την πλατεία της πόλης στην οδό Μονδαίας, κατηφορίζοντας επί της πλακόστρωτης οδού Παπανδρέου, έχοντας στην αριστερή πλευρά το διατηρητέο «Παλιό Σχολείο» και συνεχίζοντας δεξιά στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στρίβοντας δεξιά επί της οδού Καβάφη, περνώντας δίπλα από τα σχολικά συγκροτήματα Γυμνασίου και Α’ Δημοτικού Σχολείου, στρίβοντας αριστερά επί της οδού Καραμανλή έχοντας στη δεξιά πλευρά το Δημοτικό Στάδιο, στρίβοντας δεξιά στον κόμβο της οδού Παπανδρέου, φτάνοντας στον επαρχιακό δρόμο Δεσκάτης-Γρεβενών και στρίβοντας δεξιά αφήνουν πίσω το Γεωπάρκο «ΤΗΘΥΟΣ», το κλειστό γυμναστήριο και τον πευκόφυτο «ΤΡΕΤΙΜΟ» κατευθυνόμενοι προς τον κόμβο του «ΚΟΥΣΛΑ» (Στρατώνας επί τουρκοκρατίας) διασχίζοντας την οδό Ταλιαδούρη φτάνουν στο «Δημαρχιακό Μέγαρο» της πλατείας Εθνικής Αντίστασης και στρίβουν δεξιά επί της οδού Μονδαίας, για να φτάσουν και να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία.

Οι δρομείς των 5000 μ. τρέχουν την διαδρομή  2 φορές

Δρόμος 10.000 μ. ώρα έναρξης 11:00

Η εκκίνηση  των αθλητών θα γίνει από την πλατεία της πόλης στην οδό Μονδαίας, διασχίζοντας την πλακόστρωτη οδό Μανουσάκη και περνώντας από την γέφυρα «Σακαβάρα» φτάνουν στην οδό Χρ. Μπράβου, διασχίζοντας την συνοικία «ΣΑΝΤΟΒΟ» φτάνουν στον κόμβο της «Παδίτσας» και συνεχίζοντας στον δρόμο που γίνεται το «μεγάλο παζάρι» φτάνουν στην διασταύρωση του Κέντρου Υγείας και στρίβουν δεξιά επί του επαρχιακού Δρόμου Δεσκάτης-Γρεβενών και προχωρώντας ευθεία αφήνουν πίσω το Γεωπάρκο «ΤΗΘΥΟΣ», το κλειστό γυμναστήριο και τον πευκόφυτο «ΤΡΕΤΙΜΟ» κατευθύνονται προς τον κόμβο του «ΚΟΥΣΛΑ» διασχίζοντας την οδό Ταλιαδούρη φτάνουν στο «Δημαρχιακό Μέγαρο» της πλατείας Εθνικής Αντίστασης και στρίβουν δεξιά επί της οδού Μονδαίας, για να φτάσουν και να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία.

Οι δρομείς των 10 χλμ. τρέχουν την διαδρομή 3 φορές και επιπλέον την διαδρομή των 1.000 μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:                                                                                                                      ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ

1.000 μ   Αγόρια Δημοτικών                     Μόνο  γεννηθ.           2006-2005-2004

1.000 μ   Κορίτσια Δημοτικών                  Μόνο  γεννηθ.           2006-2005-2004

5.000 μ.  Αγόρια Γυμνασίων                     Μόνο  γεννηθ            2003 και μεγαλύτεροι-ρες

5.000 μ.  Κορίτσια Γυμνασίων                  Μόνο  γεννηθ            2003 και μεγαλύτεροι-ρες

5.000 μ.  Ελεύθεροι αθλητές-τριες            Μόνο  γεννηθ            2003 και μεγαλύτεροι-ρες

10.000 μ.  Ελεύθεροι αθλητές-τριες          Μόνο  γεννηθ            2000 και μεγαλύτεροι-ρες

Όρια συμμετοχής:
1000 μ. Δημοτικών σχολείων – 150 συμμετοχές
Αγώνας Δρόμου 5000 μ. – 150 συμμετοχές
Αγώνας Δρόμου 10000 μ. – 100 συμμετοχές
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:
Σε όλους τους δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια τσάντες και T-SHIRT.

Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν διπλώματα, μετάλλια νικητών και κύπελα στους πρώτους  αθλητές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τους δρόμους 5 χλμ., 10 χλμ. και 1000 μ. Παιδιών θα πρέπει να γίνουν έως την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στον Δήμο Δεσκάτης στο e-mail: dimosdes@otenet.gr και fax: 2462351105 στο ειδικό έντυπο συμμετοχής που συνοδεύει την προκήρυξη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:
Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής την Παρασκευή 20/5/2016 από το «ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ» και ώρες 18:00 έως 21:00, και την ημέρα του αγώνα από 09:00 έως 10:00 από την γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στην πλατεία «Εθνικής Αντίστασης».

οικονομικά:
Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης.

Η συΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί εφόσον το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες, ή τεχνικοί λόγοι.
Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται Κ.Φ.Α κ. Ρουκάς Λάμπρος προπονητής του ΓΣ Δεσκάτης.
Οργανωτικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται Ο  κ. Πετσούλας Ιάκωβος  μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Αλυτάρχη και τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων
12. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα συμμετέχοντα, αφού όλοι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00   10.000 μ.         ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

11:05   1.000 μ.           ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

12:00   5.000 μ.           ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ &

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.