sxolh 2Το θέμα «Άγχος των σχολικών εξετάσεων και οι τρόποι αντιμετώπισής του» διαπραγματεύτηκε η κ. Καλαμπαλίκη Κατερίνα, ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόληψης ν. Γρεβενών «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, στην Σχολή Γονέων και Νέων Ζευγαριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών στην τελευταία συνάντηση αυτής της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στο Πνευματικό της Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.
sxolh 1
Η κ. Καλαμπαλίκη τόνισε την ανάγκη της συνομιλίας με τα παιδιά και της συνεχούς επαφής που οφείλουμε να έχουμε μαζί τους.

Συζήτηση δημιουργική και ενδιαφέρουσα προκλήθηκε, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ Δαβίδ,  τόνισε από την πλευρά του, πως για να μην υπάρχει διασάλευση των σχέσεων με τα παιδιά σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή των εξετάσεων, η δουλειά πρέπει να αρχίσει από πολύ μικρή ηλικία, οπότε οι γονείς θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.