Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

12 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Ο Αγιασμός της νέας κινητής μονάδας αιμοληψίας

aimodosia

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Γρεβενών, σας ενημερώνει ότι διοργανώνει εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 έως και Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών και από ώρες 09:00 έως 13:00.

Επιπλέον, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 η νέα κινητή μονάδα αιμοληψίας του Συλλόγου μας, θα βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, όπου ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών και την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία από ώρα 09:00 έως και 13:30, ενώ περί ώρα 11:00, θα γίνει ο Αγιασμός της νέας κινητής μονάδας αιμοληψίας του Συλλόγου μας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, του οποίου θα λάβουμε της ευλογίες για το νέο μας αυτό εγχείρημα.

Καλούνται οι τοπικές Αρχές των Γρεβενών, καθώς και όλοι οι πολίτες του Νομού Γρεβενών να παρευρεθούν, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα εμάς και το έργο μας, αλλά και να συμμετάσχουν.

Η παρουσία όλων των ενεργών πολιτών μας τιμά ιδιαιτέρως και μας είναι απαραίτητη, προκειμένου να συνεχίσουμε, αλλά και να διαδώσουμε περαιτέρω την σημαντική έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως εκδήλωσης αλτρουισμού και ανθρώπινης προσφοράς.

Ο Πρόεδρος του
Δ.Σ.
Βασίλης Καραπάς

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Μαΐου, 2016 at 20:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply