Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μητρόπολη Γρεβενών για την μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου εκ του Περιβολίου Γρεβενών στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

12 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

periboli-7-2Κατόπιν του δημιουργηθέντος θέματος σχετικά με την μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου εκ του Περιβολίου Γρεβενών στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, γνωστοποιούμε τα εξής:

1. Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ζήτησε να μεταφερθεί η εικόνα εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών στο Βελεστίνο, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνων και Ελένης, και κατά την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και ουδέποτε η Ι.Μ Γρεβενών πρότεινε κάτι τέτοιο.

2. Ως εκ τούτου το θέμα αφορά τους κατοίκους του Περιβολίου και τους αντίστοιχους συλλόγους που ζήτησαν την εικόνα και είναι ζήτημα της μεταξύ τους συνεννόησης και επικοινωνίας. Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών δεν εμπλέκεται στις μεταξύ τους έριδες.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Μαΐου, 2016 at 18:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply