diaiththsΗ Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην υλοποιήσει την απειλή να μην ορίσει διαιτητές και χθες, Τρίτη, ανακοίνωσε κανονικά ποιοι θα σφυρίξουν την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, που ξεκινούν την Τετάρτη.

Στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Μάνταλος, ενώ ο Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
Τέταρτος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Ωρα πλέι οφ σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη

Με το ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ανοίγει σήμερα η «αυλαία» των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα, στη πρεμιέρα του «μίνι» πρωταθλήματος, που συμπληρώνεται από τον αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

O Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Μιγκέλ Βίτορ και αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ, εκτός πλάνω είναι επίσης οι Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Αντόνις και Σάμπο.

H «Ενωση» θα αγωνιστεί χωρίς τη σημαντική παρουσία του Μάνταλου, με τον Βάργκας να παίρνει τη θέση του.

Στη Νέα Σμύρνη ο Στραματσόνι έχει εκτός τους τραυματίες Τελάντερ, Κλωναρίδη και Πέτριτς, καθώς και τους Εσιέν, Χουχούμη.

Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» έχουν συμμετάσχει έξι φορές στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, έχοντας καταφέρει και τις έξι να τερματίσουν στην πρώτη θέση, κάτι που δείχνει ότι ξέρουν καλά τον τρόπο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (Τετάρτη 11/5/2016)

18:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

20:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ειδική βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παναθηναϊκός 2

ΑΕΚ 2

ΠΑΟΚ 0

Πανιώνιος 0

Επόμενη αγωνιστική:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Πανιώνιος

δολ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.