kerkyra 2016Πανθρακικός και Καλλονή πέφτουν στην Football League και Κέρκυρα και Λάρισα

παίρνουν την άνοδο στην Super League.

Την επιστροφή της έπειτα από έναν χρόνο απουσίας στα «σαλόνια» της Super League μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα η Κέρκυρα, καθώς οι «Φαίακες» επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0. Με αυτό το τρίποντο οι «Φαίακες» απέκτησαν διαφορά 9 βαθμών από την 3η θέση και παρά το γεγονός ότι απομένουν 3 αγωνιστικές, βρίσκονται ήδη στη Super League και αυτό διότι την επόμενη αγωνιστική έχει στο πρόγραμμα αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από το πρωτάθλημα.

Μια ανάσα από την επιστροφή της στην Super League βρίσκεται και η Λάρισα, μετά την 31η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, έχοντας δοκάρι στο πρώτο μέρος και χαμένο πέναλτι στο φινάλε, έκαμψε την Κυριακή (1-0) την αντίσταση του Πανσερραϊκού (ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες) με πανέμορφο τέρμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη, έφθασε τους 69 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο την Κυριακή.

Αν δηλαδή χάσουν τα Τρίκαλα από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και παραμείνουν στους 59 βαθμούς, τρεις στροφές πριν το τέλος. Στο κόλπο είναι θεωρητικά και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει 60, αλλά αναμένεται να του αφαιρεθούν έξι λόγω της γκάφας στο ματ με τον Πανελευσινιακό. Πάρτι έστησε ο κόσμος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, γνωρίζοντας ότι η αγαπημένη τους ομάδα είναι κοντά στο να βρεθεί και πάλι στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.