Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος η «Egnatia EXPO 2016»

Μάιος 10th, 2016 by Χρήστος Μίμης

egnatia expoΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας,

που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει ακόμη μία μεγάλη συνεργασία.

Την προσπάθεια αυτή αγκαλιάζει, το κορυφαίο εθνικό επιμελητηριακό όργανο, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), θέτοντας υπό την αιγίδα της την Έκθεση Egnatia Expo 2016.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η Ένωση πέραν της τεχνογνωσίας που θα παράσχει στους διοργανωτές, ανοίγει πολύ μεγάλα κανάλια επικοινωνίας με όλα τα Επιμελητήρια της Χώρας, αναδεικνύοντας την Έκθεση μας στο σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων. Άνθρωποι της αγοράς από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να στρέψουν το βλέμμα τους στην Πτολεμαΐδα και στις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από την «Egnatia Expo 2016», από τις 8 έως τις 13 Ιουνίου.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Από το Γραφείο Τύπου

loading…

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 10th, 2016 at 14:16 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply