1557482.medium

Η αστυνομία αδυνατούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου.

Έναν επιπλέον λόγο, ίσως τελικά και τον πιο σημαντικό, για τον οποίο αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ φέρνει στην επιφάνεια η Live Sport. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, στις τάξεις της αστυνομίας υπήρχαν βάσιμοι φόβοι για συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων έξω από το ΟΑΚΑ και λόγω των απεργιακών διαδηλώσεων στην Αθήνα ήταν αδύνατο να διατεθούν επαρκείς δυνάμεις για να εγγυηθούν οι αρχές για την ασφάλεια.

«Με δεδομένη την αντιπαλότητα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των αγωνιζόμενων ομάδων, ιδιαίτερα όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, υφίσταται αντικειμενική αδυναμία διάθεσης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στην εγκατάσταση του ΟΑΚΑ και της ευρύτερης αστικής περιοχής, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων αστυνομικών μέτρων για την ασφαλή μετάβαση αθλητικών αποστολών, διαιτητών και παρατηρητών στο Στάδιο ΟΑΚΑ, λόγω του ότι, όπως αναφέρθηκε, το σύνολο των δυνάμεών μας θα διατεθεί στη λήψη μέτρων κατά τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις-συναθροίσεις», αναφέρει το έγγραφο της αστυνομίας προς τον Σταύρο Κοντονή.

Οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στου Ρέντη για να εμψυχώσουν την αποστολή, ενώ φημολογείτο πως αρκετοί θα ακολουθούσαν οδικώς το πούλμαν στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρχαν πληροφορίες για συγκέντρωση πολλών οπαδών της ΑΕΚ. Συνεπώς ο κίνδυνος ήταν μεγάλος…

 

newsbeast


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.