peripoliko.7.5.708

Ακόμη και τους αστυνομικούς σόκαρε η εικόνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα, όπου βρήκαν ένα αγοράκι, δεμένο σε καρέκλα, με σημάδια από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του.

Οι δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, μετά από καταγγελία περίοικων ότι άκουσαν το έντονο κλάμα παιδιού. Οπως αναφέρει το korinthostv.gr, εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι καθισμένο και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα, ενώ στο σώμα του είχε τραύματα και πληγές.

Οι γιατροί στο κέντρο Υγείας διαπίστωσαν ότι το αγοράκι είχε σημάδια ακόμη και από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του, ενώ μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους γονείς του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο, για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, κλιμάκιο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τα παιδιά για να τους παράσχει φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.