εχποΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και φροντίζει για τις καλύτερες δυνατές παροχές σε εκθέτες και επισκέπτες.

Στα πλαίσια της διευκόλυνσης της πρόσβασης του κοινού στο χώρο της έκθεσης, εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας, ειδικά διαμορφωμένο MINI-BUS, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Η ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή παροχή, η οποία θα είναι δωρεάν, έγινε από τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ στα πλαίσια της διαρκούς στήριξης αναπτυξιακών προσπαθειών. Οι διοργανωτές την ευχαριστούν θερμά.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από την αφετηρία των αστικών και διασχίζοντας την πόλη θα καταλήγουν στον χώρο της έκθεσης.

Θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων.

Στάσεις:

  1. Χώρος λαϊκής αγοράς
  2. Κάβα Καλομενίδη
  3. Δημαρχείο
  4. Κεντρική πλατεία
  5. Πειραιώς
  6. Υδραγωγείο


Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.