Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το νέο χαρακτηριστικό του iPhone 7 που έκανε τους πάντες να ανυπομονούν

4 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

office708

Ένα δημοσίευμα της κινεζικής ιστοσελίδας Weibo για την μπαταρία του νέου μοντέλου έχει κάνει πολύ κόσμο να περιμένει πώς και πώς την παρουσίαση του νέου κινητού.

Το iPhone 7 αναμένεται να έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους του iPhone 6s και iPhone 6s Plus και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αμέτρητα συναισθήματα θαυμασμού από τους χρήστες της Apple, που εδώ και πολύ καιρό φέρουν το παράπονο για τον χρόνο ζωής των αγαπημένων τους κινητών.

Το δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι το iPhone 7 θα έχει μπαταρία 1735 mAH ενώ το μεγαλύτερο «αδελφάκι» του, το iPhone 7 Plus 2810 mAH.

Παρόλο το θαυμασμό των χρηστών που το περιμένουν, η εξειδικευμένη ιστοσελίδα 9to5Mac εξηγεί ότι η διαφοροποίηση αυτή μπορεί να μην φέρει καμία αλλαγή στον χρόνο ζωής του «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου.

Όπως τονίζει, η αποτελεσματικότητα της μπαταρίας σχετίζεται και με τις ενεργειακές ανάγκες των επιμέρους εξαρτημάτων σε ενέργεια.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Μαΐου, 2016 at 20:10 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply