Οι αθλητικές μεταδόσεις στην TV

champioΈναν αγώνα μακριά από τη δεύτερη παρουσία της σε τελικό Champions League τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου για να το πετύχει αυτό πρέπει το βράδυ της Τρίτης (21:45 OTE Sport 1) να «αντέξει» μέσα στην «Αλιάνς Αρίνα» και να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε έναν από τους τελευταίους του αγώνες στο «τιμόνι» της γερμανικής ομάδας έχει φέτος της τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους «Βαυαρούς» πριν αποχωρήσει για το Μάντσεστερ, όπου το καλοκαίρι θα αναλάβει τη Σίτι.

Ο Γκουαρντιόλα κληρονόμησε μία πρωταθλήτρια Ευρώπης, όταν έφτασε στο Μόναχο το 2003, αλλά γνώρισε δύο διαδοχικές αποτυχίες στα ημιτελικά, από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και στην πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν. Οι ελπίδες του για συμμετοχή στον πρώτο του τελικό σε Champions League, μετά την επιτυχία της Μπαρτσελόνα να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 το 2011, υπέστησαν πλήγμα από το γκολ του Σαούλ Νίγκεθ, που χάρισε στην Ατλέτικο μια νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Το έργο της Μπάγερν γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αφού το 1-0 πρώτου αγώνα, επιτρέπει στην Ατλέτικο, σύμφωνα με την στατιστική της την τρέχουσα σεζόν, να προκριθεί στον τελικό, σύμφωνα με τα 51 από τα 53 αποτελέσματα που έχει παρουσιάσει αυτή την περίοδο. Τα δύο παιχνίδια, που το αποτέλεσμα δεν οδηγεί τους «ροχιμπλάνκος» απευθείας στον τελικό του Μιλάνου, είναι οι ήττες από Βιγιαρεάλ και Μάλαγα, αμφότερες με σκορ 1-0, που οδηγούν την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στην παράταση.

Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει με πάνω από ένα γκολ την Ατλέτικο αυτή τη σεζόν, και καμία δεν μπόρεσε να σημειώσει στους «ροχιμπάνκος» περισσότερα από δύο γκολ, όταν βρισκόταν ο Ομπλακ κάτω από τα δοκάρια τους, με την Θέλτα μόνο στο Copa del Rey να μπορεί να καυχηθεί γι ‘αυτό (2 -3).

Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Μπάγερν έχει καταφέρει δέκα φορές να ανατρέψει αποτέλεσμα, έχοντας χάσει στο πρώτο ματς, οι πέντε από αυτές, όταν η ήττα ήταν με σκορ 1-0.

Αθλητικές μεταδόσεις στην TV

Αθλητικές μεταδόσεις στην TV
Τρίτη 03/05/16

13:00 OTE Sport 6 HD
ATP Masters
Μαδρίτη

21:45 OTE Sport 1 HD
Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης
Champions League – Ημιτελικά

02:00 FOX Sports
Cincinnati Red – San Francisco Giants
MLB

δολ,αμπε

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.