maria-708_1

Στον εισαγγελέα, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας άσκησε στους γονείς της μικρής ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κινδύνου κατά συναυτουργία.Οι γονείς παραπέμπονται να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ θα παραμείνουν και σήμερα κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς υποστήριξαν ενώπιον του εισαγγελέα οτι το άφησαν για πολύ λίγο διάστημα μόνο του και κάποιος το άρπαξε.Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, η μικρούλα, που επί 24 ώρες αγνοούνταν, θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο Παίδων.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη τής ηλικίας 3,5 ετών μικρής είχαν χαθεί στις 14.40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα. Το κοριτσάκι εντοπίστηκε τελικά από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.