ihsoysΜπορεί να έχουν περάσει 41 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα και τώρα είναι πολλές.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ιταλική RAI στις 27Μαρτίου 1977 και καθήλωσε 28 εκατομμύρια θεατές. Στις 3 Απριλίου 1977 μεταδόθηκε από το βρετανικό ΙΤV, με περίπου 21 εκατομμύρια θεατές, ενώ στις ΗΠΑ παίχτηκε το 1981 από το ΝΒC και κέντρισε το ενδιαφέρον 90 εκατομμυρίων ατόμων. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζεται κάθε Πάσχα από διάφορα κανάλια ανά την Υφήλιο.

Πολλοί από τους ηθοποιούς δεν γνώριζαν αγγλικά με αποτέλεσμα αρκετές συνομιλίες να ηχογραφηθούν ξανά στο στούντιο. Το ίδιο ίσχυσε και τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Βογιατζή που υποδύθηκε τον Ιωσήφ, αφού η φωνή του ντουμπλαρίστηκε από άλλο ηθοποιό.

Ο ηθοποιός Robert Powell που ενσάρκωσε τον Ιησού λέγεται πως τον βάφανε με μια λεπτή γραμμή eyeliner για να φαίνεται το βλέμμα του εξωπραγματικό, ενώ δεν του επιτρεπότανε να ανοιγοκλείνει τα μάτια του στα κοντινά πλάνα κάτι που ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει μόνο μία φορά.

govastileto

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.