xaskiΜετά το τραγικό περιστατικό στον Άργιλο Κοζάνης όπου ένα

5χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του μετά από δαγκώματα σκύλων Ροτβάιλερ, αυτή τη φορά στην Πτολεμαΐδα, τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα 8χρονο αγοράκι, που δέχτηκε επίθεση το απόγευμα του Πάσχα, από 4χρονο ημίαιμο Χάσκι.

Ειδικότερα το περιστατικό συνέβη στο Προάστιο Εορδαίας, της Πτολεμαΐδας, όταν το 8χρονο αγοράκι μετέβη στο σπίτι, που ζει το Χάσκι, για να βρει και να παίξει με τους συνομηλίκους φίλους του.

Όπως ανέφερε στο kozan.gr, η μητέρα του 8χρονου, ο γιος της, μπαίνοντας στην αυλή, δέχτηκε επίθεση από το σκυλί, το οποίο με τα νύχια του μπροστινού του ποδιού, το γρατζούνισε στο φρύδι. Επειδή μέσα στην αυλή βρισκόταν ένα κόκκαλο, το σκυλί, βλέποντας τον 8χρονο να το πλησιάζει, υπέθεσε πως θα του το πάρει και του επιτέθηκε. Αμέσως, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, πήρε το αιμόφυρτο παιδί και το μετέφερε στο Μποδοσάκειο, όπου του έγιναν ράμματα.

Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκαν και οι γονείς, που μετέβησαν στο νοσοκομείο. Η οικογένεια του 8χρονου, όπως ανέφερε στο kozan.gr η μητέρα του, προτίθεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.