TzoliΤα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και οι συνεχείς υποχρεώσεις της, που

τη θέλουν να βρίσκεται διαρκώς σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, φαίνεται ότι έχουν καταβάλει την Αντζελίνα Τζολί.

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της τα σημάδια αυτά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή. Αποστεωμένα πόδια, χέρια, πρόσωπο, παρότι η ηθοποιός προσπάθησε να «κρυφτεί» κάτω από τα φαρδιά ρούχα που είχε επιλέξει.


Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε την ώρα που έβγαινε από το εστιατόριο «Quaglino» στο Mayfair, έπειτα από δείπνο με τον Βρετανό πολιτικό Ουίλιαμ Χέιγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer, το οποίο επικαλείται ειδικούς που τη «ζύγισαν» με το μάτι, η Αντζελίνα ζυγίζει μόλις 35 κιλά και η εικόνα της είναι άκρως σοκαριστική.

Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα με τα κιλά της Τζολί εμφανίστηκαν το 2007, όταν έχασε την μαμά της από καρκίνο του στήθους και των ωοθηκών.

«Πάντοτε ήμουν αδύνατη, αλλά φέτος έχασα τη μητέρα μου και πέρασα πολλά. Αντί λοιπόν ο κόσμος να σκέφτεται πως η εικόνα μου είναι αυτή ενός ατόμου που περνά δύσκολα συναισθηματικά, υποθέτουν πως όλο αυτό το κάνω απλά για να χωράω στα skinny jeans μου. Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ποια είμαι ως προσωπικότητα και πως δεν ανήκω σε εκείνες που απλά προσπαθούν να δείχνουν αδύνατες, αλλά που παλεύουν να ξεπεράσουν μια δύσκολη χρονιά» είχε πει τότε η Τζολί.

Μερικά χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2013, η διάσημη ηθοποιός υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, όταν οι γιατροί της την ενημέρωσαν πως είχε 87% κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο στο στήθος, ενώ μετά από δύο χρόνια υπεβλήθη και σε υστερεκτομή για τους ίδιους λόγους.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.