ΑΝΤΡΑΣ

Βρετανική έρευνα εξέτασε τις τάσεις που ακολουθούσαν οι Βρετανοί από 1842 και μετά καταλήγοντας πως ο σημαντικότερος λόγος που ένας άντρας αφήνει μούσι είναι επειδή θέλει να νιώθει κυρίαρχος στο εργασιακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ιστορία έχει δείξει πως οι άντρες αφήνουν γένια, γιατί έτσι νιώθουν πιο επιβλητικοί και δυναμικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Η μελέτη έδειξε πως οι άνδρες με υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρίες έχουν κυρίως δύο κοινά χαρακτηριστικά. Έχουν χαμηλή, μπάσο φωνή και περιποιημένα μούσια.

Οι άνδρες επίσης θεωρούν τον εαυτό τους πιο ελκυστικό προς το αντίθετο φύλο, όταν είναι αξύριστοι και έχουν καλή φυσική κατάσταση. Με την σειρά τους οι γυναίκες πιστεύουν πως είναι πιο όμορφες όταν είναι αδύνατες και φορούν αρκετό make up.

Η έρευνα αυτή συνδέεται με μια σειρά από άλλες μελέτες, οι οποίες έχουν δείξει ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θεωρούν, εδώ και δεκαετίες, τους άνδρες με γένια πιο ισχυρούς και πιο επιθετικούς.



iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.