prince-3«Περιμένετε λίγες ημέρες πριν σπαταλήσετε προσευχές» φαίνεται να είπε ο Prince στους θαυμαστές τους σε συναυλία που έδωσε το προηγούμενο Σάββατο.

Ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου καλλιτέχνη ήρθε σαν σοκ το απόγευμα της Πέμπτης 21 Απριλίου, λίγους μήνες πριν κλείσει τα 58 του χρόνια.Τόσο η μουσική βιομηχανία όσο και οι φανς του ανά τον κόσμο του βρίσκονται σε σοκ, μην μπορώντας να πιστέψουν πως το είδωλο της funk και pop έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Σήμερα, λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση, τα πρώτα στοιχεία για τα αίτια του θανάτου του αρχίζουν να πληθαίνουν στα ξένα μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκθεση του σερίφη Τζιμ Όλσον, η σορός του εκλιπόντα σταρ βρέθηκε μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα, ενώ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και φωτογραφίες του αδύναμου Prince από φαρμακείο που επισκέφθηκε 15 ώρες πριν βρεθεί νεκρός. Η έκθεση του Όλσον αναφέρει: «Στις 21 Απριλίου 2016, περίπου στις 9.43 π.μ. (τοπική ώρα) οι αρχές έλαβαν μια κλήση για έκτακτο ιατρικό περιστατικό στα Paisley Park Studios.Όταν οι αρχές και το ιατρικό προσωπικό έφτασαν, βρήκαν αναίσθητο έναν ενήλικο άνδρα μέσα στο ασανσέρ. Του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η ώρα θανάτου του προσδιορίζεται στις 10.07 π.μ. Πρόκειται για τον Prince Rogers Nelson, ετών 57. Γίνονται έρευνες για τα αίτια του θανάτου του».

Ο Prince είχε πρόσφατα ακυρώσει δύο συναυλίες για λόγους υγείας. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα (Παρασκευή 15 Απριλίου) ζήτησε αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου που τον μετέφερε από την Ατλάντα στη Μινεσότα λόγω έντονης αδιαθεσίας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ιλινόις, όπου ο Prince νοσηλεύτηκε για μία ημέρα καθώς έπασχε από βαριάς μορφής γρίπη. Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail επικαλείται ανώνυμες πηγές και μεταδίδει πως κατά τη νοσηλεία του, ο 57χρονος σταρ κατανάλωσε ασφαλή δόση φαρμάκων και παρότι του συστάθηκε από τους γιατρούς να παραμείνει στο νοσοκομείο, εκείνος αρνήθηκε καθότι δε βρήκε ιδιωτικό δωμάτιο.

Η τραγική ειρωνεία σύμφωνα με την Daily Mail είναι πως το περασμένο Σάββατο και κατά τη διάρκεια συναυλίας του, ο Prince είπε στους θαυμαστές του σχεδόν προφητικά: «Περιμένετε λίγες ημέρες πριν σπαταλήσετε προσευχές».

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.