prince 2Καθώς περνούν οι ώρες πληθαίνουν οι πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του θρυλικού Prince, χθες, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την πληροφορία ότι ο Prince είχε υποβληθεί σε θεραπεία για υπερβολική δόση ναρκωτικών, πριν έξι ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος ΤΜΖ αναφέρει ότι όταν ο Prince επισκέφθηκε το νοσοκομείο την προηγούμενη Παρασκευή, μετά την αναγκαστική προσγείωση που έκανε το αεροπλάνο του, οι γιατροί του χορήγησαν το «save shot» (σωτήρια ένεση) που δίδεται σε έκτακτες περιπτώσεις σε άτομα που έχουν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί συμβούλευσαν τον Prince να μείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, αλλά επειδή δεν του δόθηκε σουίτα, αποφάσισε να φύγει. «Οταν έφυγε από το νοσοκομείο ο Prince δεν ήταν καλά» προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Βέβαια, συνεργάτες του θρυλικού τραγουδιστή διέρρευσαν από την πρώτη στιγμή ότι τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε μια γρίπη και αυτή, μάλιστα, ήταν η αιτία που το αεροπλάνο του έκανε αναγκαστική προσγείωση και ακολούθως επισκέφθηκε το νοσοκομείο.

Την επόμενη ημέρα ο Prince έδωσε το παρόν στο περίφημο πάρτι σ στη Μενεσότα όπου έπαιξε πιάνο και είπε στους φίλους του «περιμένετε λίγες ημέρες πριν αρχίσετε τις προσευχές».

Περίπου 15 ώρες πριν το θάνατό του, πάντως, ο 57χρονος θρύλος της μουσικής  εθεάθη στις 19:00 περίπου το απόγευμα σε ένα φαρμακείο (για τέταρτη φορά μέσα στην εβδομάδα) όπου κατά μαρτυρίες έμοιαζε αδύναμος και νευρικός. Μαζί του βρίσκονταν συνεργάτες και φίλοι του.

O Prince φεύγοντας από το φαρμακείο, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός -Φωτογραφία ΤΜΖ

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι πήγε ο ίδιος στο φαρμακείο ενώ θα μπορούσε να του στείλουν τη φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε στο σπίτι του.

Ο Prince βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του στη Μινεσότα λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης.

Γιατροί και αστυνομία στο σπίτι του Prince, όταν βρέθηκε νεκρός 

Πάντως, ο θρυλικός τραγουδιστής είχε ιστορικό επιληψίας, κάτι το οποίο μπορεί να τον έκανε πιο ευάλωτο και μια γρίπη να του δημιουργούσε όντως σοβαρές επιπλοκές.

Για τις κρίσεις επιληψίας που τον βασάνιζαν ως παιδί είχε μιλήσει ο ίδιος ο Prince, ωστόσο, δεν είχε ξεκαθαρίσει αν τον ταλαιπωρούν ακόμη. Πάντως, το τραγούδι  του «Sacrifice of Victor» περιγράφει ουσιαστικά την ιστορία ενός αγοριού που ήταν επιληπτικό μέχρι την ηλικία των επτά ετών.

Ο Prince έδωσε την τελευταία συναυλία του μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, την προηγούμενη Πέμπτη, στο Fox Theatre στην Ατλάντα και σύμφωνα με όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν, φαινόταν καλά.

H τελευταία εμφάνιση του Prince, στο πάρτι έκπληξη του Σαββάτου -Φωτογραφία Facebook

Την επομένη το αεροπλάνο του έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς ο Prince δεν αισθανόταν καλά, ενώ η τελευταία  δημόσια εμφάνισή του ήταν το περασμένο Σάββατο, σε ένα πάρτι στη Μινεσότα.

Ενας φαν του πόσταρε μια φωτογραφία του π στην οποία κατά τον ίδιο, είναι ο θρυλικός τραγουδιστής που κάνει ποδήλατο την Κυριακή, κοντά στο σπίτι του.

O Prince κάνει ποδήλατο έξω από το σπίτι του, την Κυριακή 

Ολα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Prince:

  • Πέμπτη, 14 Απριλίου: Ο Prince δίνει συναυλία στην Ατλάντα και φαίνεται καλά.
  • Παρασκευή, 15 Απριλίου: Το αεροπλάνο του κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης. Υποβάλλεται σε αγωγή και τρεις ώρες αργότερα φεύγει.
  • Σάββατο, 16 Απριλίου: Ο Prince πηγαίνει σε ένα πάρτι στη Μινεσότα για να αποδείξει ότι είναι καλά. «Περιμένετε λίγες ημέρες πριν αρχίσετε να προσεύχεστε για μένα», λέει στους φανς του.
  • Κυριακή, 17 Απριλίου: Ο Prince κάνει ποδήλατο έξω από το σπίτι του.
  • Τετάρτη, 20 Απριλίου: Ο Prince πηγαίνει σε φαρμακείο κοντά στο σπίτι του. Μοιάζει «αδύναμος και νευρικός» σύμφωνα με μαρτυρίες.
  • Πέμπτη, 21 Απριλίου: Ο Prince βρίσκεται νεκρός μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.