DSC00025Η θεατρική παράσταση: «Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά , που παρουσιάστηκε την Παρασκευή

(22-4)στην πόλη των Γρεβενών,  είναι μέρος του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα: «Θεατρικό εργαστήρι του 2ουΓυμνασίου Γρεβενών», που υλοποιείται κατά το τρέχον σχολικό έτος στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς: την Λάιου Ρωξάνη και τις κυρίες: Δαλαμπή Γεωργία και Τζιούγκρα Βασιλική.

Μία παράσταση που δικαιωματικά κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών, αφού σκόρπισε το γέλιο, στην κατάμεστη αίθουσα του   Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Σε ένα νησί, παρατηρείται η σταδιακή εξαφάνιση μαύρων γάτων… Αναρωτιούνται το λόγο που συμβαίνει αυτό, ώσπου γίνεται γνωστό ότι η Λέσχη των Προληπτικών σε συνεργασία με την Πολιτική Ηγεσία της χώρας έχουν κηρύξει υπό διωγμό όλες τις μαύρες γάτες, για να γλιτώσουν από τα δεινά, τις κακοτυχίες και τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο. Οι γάτες προσπαθούν να οργανωθούν, ωστόσο οι σχέσεις τους διαλύονται. Οι έρωτες μεταξύ άσπρων και μαύρων γάτων σταματούν, άλλοι ανησυχούν, και άλλοι αδιαφορούν. Άλλοι εκμεταλλεύονται την περίσταση για να κερδοσκοπήσουν, άλλοι σκέφτονται να φύγουν για πάντα…. Κι άλλοι νομίζουν πως δεν τους αφορά και βγάζουν την ουρά τους απ΄έξω. Τελικά, τι έγινε όταν εξαφανίστηκαν όλες οι γάτες από το νησί; Λύθηκαν τα προβλήματα και τα δεινά που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους; Ο διωγμός των μαύρων γάτων ήταν αποτέλεσμα προκατάληψης; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο…;


Η Παράσταση αρχίζει:








Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση,  με τη σειρά που εμφανίστηκαν  είναι οι εξής:

Ράνια Λαμπρακάκη
Ευαγγελία Μήτσιαλου
Ανδρέας Λέτσιος
Φαίδρα Κοιλανίτη
Ανέστης Κιβρόγλου
Ιωσήφ Μπαρμπαρούσης
Δημήτρης Τάκας
Σταματία Λέτσιου
Μαριλού Ντόνα-Λάιου
Βάγια Ζέρβα
Γιάννης Μίμης
Ιωάννα Κρικέλη
Ελευθερία Κώττα
Γεωργία Μπέλτσιου
Σάκης Βασιλόπουλος
Αλέξανδρος Κουρέλλας
Βασίλης Κιούτα
Παναγιώτα Χαρισιάδου
Μιχαήλ Καραούλας
Σάββας Χατζηγεωργιάδης
Εβελίνα Χατζησυμεωνίδου
Βάσια Τσιάτσιου

Δείτε εικόνες:

Δείτε τες και στο facebook εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.