Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του Τιμολέοντα Κοψαχείλη στον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γρεβενών Λεωνίδα Τεντόγλου

22 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΝΔ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΜε ιδιαίτερη χαρά και θέρμη χαιρετίζω την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Λεωνίδα Τεντόγλου,

ενός αξίου συμπολίτη μας, που γνωρίζω προσωπικά και σέβομαι για το ήθος του, την παραταξιακή ευσυνειδησία και την αδιάλλειπτη παρουσία στα τοπικά δρώμενα. Ο νέος Πρόεδρος μας, με πίστη στις αξίες και τα ιδεώδη της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε μια υποψηφιότητα συνετή και χαμηλών τόνων, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των στελεχών της τοπικής κοινωνίας μας.

Δηλώνω απολύτως πεπεισμένος πως θα ενεργήσει, μαζί με το υπόλοιπο στελεχιακό δυναμικό της νέας ΝΟΔΕ, προς στο συμφέρον της παράταξης, προάγωντας πολιτικό πολιτισμό και εποικοδομητική παρουσία. Εύχομαι από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Σε ό,τι με αφορά δηλώνω πως θα βρεθώ στο πλευρό του για μια Νέα Δημοκρατία, ανοιχτή, αναγεννησιακή, πλουραλιστική, πολυδύναμη.

Άλλωστε, ας μην λησμονούμε πως έχουμε οδηγηθεί σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική αποτελμάτωση.

Συναισθανόμενοι, την ιστορική μας ευθύνη, το παραταξιακό χρέος, οφείλουμε να ξεκινήσουμε έναν αγώνα ειλικρίνειας και τόλμης απέναντι στις δυνάμεις του λαικισμού και του καιροσκοπισμού. Η Ελλάδα χρειάζεται οξυγόνο, και η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρέπει να βρεθεί έτοιμη στους προμαχώνες της προόδου και της ανάκαμψης!

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Απριλίου, 2016 at 23:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply