Στο CINE GREVENA
tainia 1
Δείτε τις ταινίες:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
THE JUNGLE BOOK (GR)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ
Σενάριο: ΤΖΑΣΙΝ ΜΑΡΚΣ & ΡΟΥΝΓΙΑΡΝΤ ΚΙΠΛΙΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΠΙΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: HΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
“Το Βιβλίο της Ζούγκλας” διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

TRIVIA
Ο σκηνοθέτης Jon Favreau (“Chef,” “Iron Man,” “Elf”), εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που βασίζεται στην κλασική ιστορία του Rudyard Kipling και δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή του “Βιβλίου της Ζούγκλας”, μια εντυπωσιακή ταινία με εξωτικά τοπία και αξέχαστους ήρωες. Σύμμαχός του, εκτός από την πασίγνωστη και πολυαγαπημένη ιστορία του Μόγλη, η τεχνολογία, αφού σε τεχνικό επίπεδο η ταινία είναι ένας άρτιος συνδυασμός ρεαλιστικών γυρισμάτων και 3D γραφικών. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το trailer:


ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
DIRTY GRANDPA

ΑΤΑΚΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣΣκηνοθεσία: ΝΤΑΝ ΜΕΙΖΕΡ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΦΙΛΙΠΣ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΧΙΟΥ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο θρυλικός Robert De Niro υποδύεται έναν παππού πιο αντισυμβατικό από τον ίδιο του τον εγγονό τον οποίο ενσαρκώνει ο ανερχόμενος Zac Efron (That Awkward Moment) . Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο παραγωγός και σεναριογράφος του Borat, Dan Mazer, με σκοπό να στήσει μια πιπεράτη κωμωδία-οδοιπορικό με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Jason δέχεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Δείτε το trailer:


Μέρες και ώρες προβολής:

Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.