elliniko-708_2

Ανεξέλεγκτη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στο καταυλισμό του Ελληνικού, με μία 17χρονη πρόσφυγα να χάνει τη ζωή της.

Η νεαρή Μαχάζ, πριν λίγες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με τους ιατρούς να κρίνουν πως χρειάζεται να νοσηλευτεί. Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, οι γονείς της ανέλαβαν την ευθύνη και έτσι επέστρεψε στον χώρο του παλιού αεροδρομίου.

Η κατάσταση της υγείας της, όμως, επιδεινώθηκε, με την 17χρονη να λιποθυμά και να μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο, με τους ιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Το κορίτσι, ωστόσο, κατέληξε.



To Star επικοινώνησε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, για το τραγικό συμβάν, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, τονίζοντας πως θα ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Η εξέλιξη δικαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων έχουν αναφερθεί στις συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό. Μόλις απόψε, οι δήμαρχοι πόλεων όμορων με το πρώην αεροδρόμιο απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εκπέμποντας SOS για την κατάσταση που επικρατεί. Όπως σημειώνουν, «οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι εκτός ελέγχου και εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια».

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.