Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το αεροπλάνο του Prince έκανε επείγουσα προσγείωση για να νοσηλευτεί ο τραγουδιστής

16 Απριλίου, 2016 by Σταματίνα

prince-708

Ο τραγουδιστής Prince πήρε χθες εξιτήριο από νοσοκομείο του Ιλινόι στο οποίο εισήχθη για σύντομη νοσηλεία του λόγω γρίπης έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το αεροπλάνο που τον μετέφερε, σύμφωνα με τον ιστότοπο πληροφόρησης για τις διασημότητες TMZ.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε στον TMZ ότι ο Prince έδωσε συναυλία στην Ατλάντα την Πέμπτη μολονότι δεν αισθανόταν καλά λόγω γρίπης και ότι αισθάνθηκε χειρότερα όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία του.

Εκπρόσωποι του Prince και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση αυτή σε ερώτηση που τους απηύθυνε το Ρόιτερς.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον τραγουδιστή πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο Μολίν του Ιλινόι όπου ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο από τοπικό νοσοκομείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει, σύμφωνα με τον TMZ.


Επίσης ούτε πηγές του αεροδρομίου στο Μολίν στο οποίο πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση το αεροπλάνο που μετέφερε τον Prince δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν στο Ρόιτερς την είδηση αυτή.

Ο 57χρονος τραγουδιστής ακύρωσε δύο συναυλίες του την περασμένη εβδομάδα στην Ατλάντα λόγω γρίπης, σύμφωνα με το TMZ.

 

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 16 Απριλίου, 2016 at 20:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply