abiFerrari, καμπύλες, milkshake, τηγανητές πατάτες και… μηνύσεις. Όλα αυτά μαζί. Προσοχή τα πλάνα είναι ακατάλληλα για νηστεία.

H Abigail Ratchford είναι ένα 24χρονο μοντέλο από την Pennsylvania των ΗΠΑ και έχει γίνει διάσημη για τα… πλούσια προσόντα της τα οποία φροντίζει να αναδεικνύει διαρκώς, σε facebook, twitter και φυσικά, στο instagram.

Πρόσφατα η νεαρή έκανε ένα βίντεο με την εταιρεία παραγωγής Liverichmedia, στο οποίο βιντεοσκοπείται να ξαπλώνει πάνω σε μια Ferrari, να πίνει ένα milkshake, να τρώει πατάτες αλλά και ένα burger της εταιρείας In-N-Out φορώντας και καπέλο με το λογότυπο της. Και κάπως έτσι, βρήκε τον μπελά της, τόσο η ίδια, όσο και το στούντιο παραγωγής του βίντεο.

Η In-N-Out δέχθηκε παράπονα από πελάτες της οι οποίοι θεώρησαν πως το βίντεο ήταν σεξιστικό και πως δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά που ενδεχομένως θα το δουν, μιας και έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Οι δικηγόροι των καταστημάτων burger επικοινώνησαν λοιπόν με την Liverichmedia και ζήτησαν την απόσυρση του βίντεο, μιας και πιστεύουν πως δεν βοηθά τις πωλήσεις και πως εν τέλει πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία της In-N-Out.

Δεδομένου πως δεν υπήρχε εμπορική συμφωνία και πως η επιλογή των εν λόγω burger έγινε τυχαία από τη Liverichmedia για τις ανάγκες της φωτογράφησης και της βιντεοσκόπησης, οι δικηγόροι της αλυσίδας burger απειλούν με μηνύσεις αν δεν έχουμε άμεσο κατέβασμα των πλάνων.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου και το concept του είναι εμπνευσμένο από την ίδια την Abigail η οποία αυτοσχεδιάζει.


Η Liverichmedia δεν έχει απαντήσει ακόμα σχετικά με το τί προτίθεται να κάνει.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.