gunaikes-mustika-xara-708

Είναι σαββατοκύριακο και η ώρα της χαλάρωσης έχει φτάσει για τις περισσότερες από εσάς. Η διάθεση σας ανεβαίνει και νιώθετε πιο κεφάτες. Αυτό που εύχεστε είναι να είστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αυτή τη διάθεση.

Βλέπετε άλλες γυναίκες να δείχνουν αλλά και να φαίνονται χαρούμενες κάθε μέρα, όλη μέρα και αναρωτιέστε τι στο καλό τους συμβαίνει. Οχι, δεν έχουν περισσότερα χρήματα από εσάς, ούτε ζουν τον σούπερ έρωτα. Εχουν μερικά μυστικά, που τις κάνουν κεφάτες.

Ακολουθήστε τα, για να σας δείτε να χαμογελάτε όλη μέρα.

Ευγνωμονούν γι΄ αυτά που τους συμβαίνουν



Μπορεί να ξύπνησαν αργά, να έχουν έναν γεμάτο νεροχύτη και ένα σωρό άλλα πράγματα να κάνουν, ωστόσο, δεν αγχώνονται και φυσικά δεν γκρινιάζουν. Πριν ξεκινήσουν τις δουλειές, κάνουν ένα χαλαρωτικό ντους, πίνουν το τσάι τους και σκέφτονται ό,τι θετικό τους έχει συμβεί. Μετά ξεκινούν τις δουλειές.

Ασκούνται καθημερινά

Κάνοντας 30 λεπτά αερόβιας προπόνησης, όχι μόνο διατηρούνται σε φόρμα, αλλά απελευθερώνουν και τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ηρεμίας και της χαράς.

Κοιμούνται όσο χρειάζονται

Το να κάτσουν μέχρι αργά το βράδυ και να δουν τηλεόραση δεν είναι το στυλ τους, το ίδιο και να ξενυχτίσουν, πίνοντας και ξυπνώντας το άλλο πρωί με πόνους. Καθημερινά κοιμούνται για τουλάχιστον 7 ώρες, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι ακμαίες.

Φωτίζουν το χώρο τους

Από το γραφείο τους μέχρι το σπίτι, φροντίζουν ο χώρος που κινούνται να είναι καθαρός και φωτεινός. Ανοίγουν τα παράθυρα, γεμίζουν λουλούδια τα βάζα και δίνουν το προσωπικό τους στίγμα.

Κάνουν διαλογισμό

Παίρνουν 15 λεπτά για τον εαυτό τους. Κλείνουν τα μάτια και διώχνουν τις σκέψεις, αναπνέοντας. Μπορεί να «σπάνε» το πρόγραμμά τους, μερικές φορές, αλλά ο διαλογισμός είναι κάτι που τους χρειάζεται. Ερευνες έχουν δείξει πως μειώνονται τα επίπεδα του στρες, μετά από μόλις μία εβδομάδα.

Δεν φοβούνται να γίνονται «τρελές»

Ναι, κάποιες φορές βγαίνουν εκτός ορίων. Δεν αρνούνται πως το άγχος και τα νεύρα είναι στο πρόγραμμα και κάποιες φορές θυμώνουν και ξεσπούν. Αυτή τους, όμως, η διάθεση θα περάσει αμέσως και θα αισθανθούν καλύτερα, με την αρνητική ενέργεια να φεύγει μακριά.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.