Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)…
πορτοκαλια 2
Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας στο πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε σήμερα 12-4-2016 φρούτα (πορτοκάλια), τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας .

Ο Δήμος Γρεβενών , ως εταίρος του προγράμματος ενημερώνει ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, την Παρασκευή 15 Απριλίου και την Δευτέρα 18 Απριλίου  και κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως  11:00 π.μ., στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία).

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κάρτας Σίτισης, οι οποίοι με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας, του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών: 2462353404.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.