Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραδέχεται κενά στη διαχείριση του προσφυγικού

11 Απριλίου, 2016 by Σταματίνα

ipothrgpol708

To Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό στην οποία γίνεται λόγος για πάλη της κυβέρνησης σε πολλά ταυτόχρονα μέτωπα από την Ειδομένη ως τα νησιά.

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνει:

Η κυβέρνηση παλεύει με όλες της τις δυνάμεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, σε πολλά ταυτόχρονα μέτωπα, από την Ειδομένη μέχρι τα νησιά.

Παρά τις σημαντικές δυσκολίες και ποικίλες αντιξοότητες τις οποίες η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει, έχει παράξει και καθημερινά εξακολουθεί να παράγει αποτελέσματα και, μάλιστα, με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι προέβλεπαν ή ανέμεναν καλόπιστοι και κακόπιστοι, μέσα και έξω από τη χώρα.Όντως υπάρχουν ακόμα κενά, όμως η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι τεράστια και, πολύ σύντομα, η εικόνα του προσφυγικού/μεταναστευτικού στην Ελλάδα θα έχει αλλάξει ριζικά.

 

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 at 22:23 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply