Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστημονική έρευνα: Γιατί οι άνθρωποι με γυαλιά είναι πιο έξυπνοι

11 Απριλίου, 2016 by Σταματίνα

gyalia708

Ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Mainz, στη Γερμανία διαπίστωσαν, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγαν, πως το 53% εκατό που αποφοίτησαν με άριστο βαθμό από τα πανεπιστήμια της Γερμανίας έχουν… μυωπία.

Οι ερευνητές μελέτησαν αν οι περισσότεροι είχαν μυωπία λόγω κληρονομικότητας, αλλά έφτασαν στο συμπέρασμα πως η κύρια αιτία της μυωπίας ήταν η συνεχής…μελέτη.

Μία άλλη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι άνθρωποι με μυωπία είναι όχι μόνο εξυπνότεροι, αλλά και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν.

H νέα μελέτη από το Βρετανικό Κολέγιο δείχνει ότι οι άνθρωποι που φορούν γυαλιά θεωρούνται περισσότερο έξυπνοι, επαγγελματίες και βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά.

Στην έρευνα δίνονται διάφορα παραδείγματα. Από την Kim Kardashian που κατάφερε από το τίποτα να δημιουργήσει μία ολόκληρη «αυτοκρατορία» εκατομμυρίων, μέχρι ακριβοπληρωμένους δικηγόρους που αναλαμβάνουν μεγαλουποθέσεις.Όλοι αυτοί, φορούσαν γυαλιά και είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό…μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να τους εμπιστευθούν πιο εύκολα.

Αν, λοιπόν, προτιμάτε να φοράτε φακούς επαφής, αντί για γυαλιά …ξανασκεφτείτε το.

 

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 at 23:44 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply