Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ. Γρεβενών: Λόγος, Μουσική, Κίνηση, Ρυθμός, όλα μαζί σ’ ένα Παιχνίδι Βιωματικής μάθησης!…

11 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

dhkebi xorosΟ μουσικοπαιδαγωγός Βασίλης Αναγνώστου, για δεύτερη φορά, μέσα σε δεκαπέντε ήμερες, μας μάγεψε και μας μύησε, με σύνεργα τον λόγο, τη μουσική, την κίνηση και το ρυθμό, σ’ έναν τρόπο βιωματικής μάθησης μέσα από το παιχνίδι!…

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Απριλίου 2016 στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης αλλά και στο σαλόνι του Δανεισμού έλαβε χώρα η δεύτερη συνάντηση με τον μουσικοπαιδαγωγό Βασίλη Αναγνώστου. Στο αναγνωστήριο βιώσαμε τη γοητεία της αφήγησης και στο σαλόνι του δανεισμού υποβληθήκαμε στη μαγεία της μουσικής, του ρυθμού και της αρμονίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με τη συνέργεια της ΕΛΜΕ Γρεβενών και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών.

Η συνεργασία των φορέων της εκπαιδευτικής μας κοινότητας με τη Βιβλιοθήκη δημιουργεί την παρακαταθήκη για ακόμη πιο εύστοχες παρεμβάσεις στο χώρο της παραγωγικής πολιτισμικής δημιουργίας!..

Για την υλοποίηση της εκδήλωσης έχουν συμβάλλει με το ενδιαφέρον τους οι Μπόλης Δημήτριος πρόεδρος της ΕΛΜΕ και Παλάσκας Κωνσταντίνος, πρόεδρος των Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

Ζαγκανίκας Σίμος

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 at 16:00 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply