kranidiwtis-708

Τις φήμες που τον ήθελαν να εντάσσεται στο νέο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Τάκη Μπαλτάκου, «Εθνική Ενότητα», διαψεύδει ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, μάλιστα, πέρα από τη διάψευση συμμετοχής του στο κόμμα, ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξουν νέα για το πολιτικό του μέλλον.

«Προς διαρροείς, φίλους κι εχθρούς: Εγώ κι όσοι ομοφρονούμε ΔΕΝ πρόκειται να συμπράξουμε με τον Γ. Καρατζαφέρη. Τα γραφόμενα περί αντιθέτου είναι ράδιο αρβύλα, κανονική, όχι του φυτεψομαλλιά Κανάκη. Τα ενδιαφέροντα νέα μας θα τα μάθετε σύντομα από μας τους ίδιους.’ Κοινοποιήστε, για να απαντηθεί η προπαγάνδα», σημείωσε στο Facebook.

Ντινόπουλος: Συναντήθηκα με Μπαλτάκο αλλά δεν προσχωρώ

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Ντινόπουλος διαψεύδει επίσης ότι εντάσσεται στο νέο κόμμα, αν και παραδέχεται ότι είχε συνάντηση με τον



«Αν κάποιοι μπερδεύουν μια κοινωνική συνάντηση που μπορεί να έγινε πριν 7-8 μήνες και την ερμηνεύουν ως προσχώρηση στο νέο κόμμα, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Παραμένω αγωνιστήε της ΝΔ και θα πολιτευτώ με τη ΝΔ».

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του:

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα . Άρα η σημερινή ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος , απλώς δεν με αφορά. Υπηρέτησα και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Νέα Δημοκρατία. Όταν η πατρίδα περνάει την δοκιμασία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερο επιτακτικό από ποτέ η παράταξή μας ενωμένη , υπό την νέα ηγεσία της , να δώσει τον αγώνα για να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Σε αυτόν τον αγώνα είμαι –όπως πάντα- στην πρώτη γραμμή».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.