Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ: Το 43ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ έρχεται στην Καστοριά

8 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

εφηβοι  πρωτεας 2015-16Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι η περιοχή μας θα υποδεχθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, Τελική Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Οι εκκολαπτόμενοι άντρες του Ελληνικού μπάσκετ, αυτή τη φορά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς που θα τους φιλοξενήσει για την περίοδο 04-08/05/2016.

Έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου Καστοριάς και τις συντονισμένες ενέργειες της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε να εμπιστευτεί τη σιγουριά της επιτυχημένης διοργάνωσης που της προσφέρει η Δυτική Μακεδονία για την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2015-16.

Η Ένωση έχοντας πλέον την τεχνογνωσία και την εμπειρία, στέκεται αρωγός και σ’ αυτή τη διοργάνωση, όντας βέβαιη για την επιτυχία της.

Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.


This entry was posted on Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2016 at 20:52 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply