Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτός είναι ο άγνωστος εγγονός του Στάλιν–Ταυτοποιήθηκε με DNA

Απρίλιος 8th, 2016 by Σταματίνα

stalin_granson708

Αποδείχθηκε και επιστημονικά: Ενας συνταξιούχος που ζει στη Σιβηρία, ονόματι Γιούρι Ντάβιντοφ, είναι απ’ ευθείας απόγονος του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τσουγκασβίλι – κατά κόσμον «Στάλιν».Οι φήμες υπήρχαν εδώ και χρόνια, αλλά η επιστήμη απέδειξε μέσω DNA τεστ με βεβαιότητα 99,98% ότι ο 67χρονος συνταξιούχος είναι εγγονός του Στάλιν. Για την ακρίβεια, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Βασίλη Στάλιν, γιου του πρώην σοβιετικού ηγέτη.

«Ηθελα να προστατεύσω το καλό όνομα της γιαγιάς μου και των γονιών μου» είπε ο ίδιος στους «Siberiantimes» μετά το θετικό DNA τεστ. Οπως εξήγησε, τα μέλη της οικογένειάς του έχουν κατηγορηθεί για χρόνια ως «απατεώνες» και πλέον δηλώνει χαρούμενος που και από την πλευρά της επίσημης οικογένειας του Στάλιν έγινε αυτό το βήμα.

Ο Γιούρι Ντάβιντοφ, εγγονός του Στάλιν

Η γιαγιά του Γιούρι Ντάβιντοφ, Λυδία Πλατόνοβνα Περεπρύγκινα, γεννήθηκε το 1900. Γνώρισε τον Στάλιν σε ηλικία 14 ετών, όταν εκείνος είχε εξοριστεί από τον Τσάρο στη Σιβηρία και συνήψαν ερωτικό δεσμό.

Η γιαγιά του Γιούρι Ντάβιντοφ, Λυδία Πλατόνοβνα Περεπρύγκινα

Είχε γεννήσει ένα ακόμη παιδί του, στα 15 της, αλλά πέθανε. Εμεινε έγκυος ξανά από τον Στάλιν το 1916 και το παιδί γεννήθηκε τη χρονιά της σοβιετικής επανάστασης, όταν ο Στάλιν είχε φύγει από την Σιβηρία με αποτέλεσμα να μην το γνωρίσει ποτέ.

Η Λυδία, έδωσε στο παιδί το όνομα Αλέξανδρος. Αργότερα παντρεύτηκε έναν ντόπιο, τον Γιάκοβ Ντάβιντοφ.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν της έδειξαν φωτογραφία του Στάλιν στις εφημερίδες, αναγνώρισε τον πατέρα του παιδιού της. Αλλά δεδομένου ότι είχε παντρευτεί πλέον άλλον άνδρα, αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό.

Ο Αλεξάντερ, γιός του Βασίλι Στάλιν

Ο Αλέξανδρος, πατέρας του Γιούρι και του Εντουαρντ που πέθανε πριν λίγα χρόνι, μεγάλωσε με το επίθετο Ντάβιντοφ. Στις αρχές του 1970, όταν ο Γιούρι έγινε 20 ετών, η μητέρα και ο πατέρας του, του αποκάλυψαν το μεγάλο μυστικό ζητώντας του όμως να το κρατήσει κρυφό. Πώς πήρε ο ίδιος ο Γιούρι το γεγονός ότι είναι εγγονός του Στάλιν; «Χαλαρά, δεν αναποδογύρισε και ο κόσμος» λέει ο ίδιος.

 

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 8th, 2016 at 14:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply