ta-708_37

Κάθε αρχή και δυσκολη λεει το ρητό που εχει πλήρη εφαρμογή- για μια ακόμη φορά- στη διαδικασία υποβολης των φορολογικων δηλώσεων.

Αργά το βραδυ της Τρίτης άνοιξε το σύστημα για τις φετινές δηλωσεις και οι φορολογουμενοι μπορουν να δουν οπως και περσι προσυμπληρωμενα πεδια για μισθούς, συντάξεις, παρακρατηθεντες φορους, στοιχεία αυτοκινητων κλπ. Ωστόσο οποιοι ποντάρουν στη βοηθεια του λογιστη τους θα πρέπει να ξερουν οτι μαζι με το άνοιγμα του Taxis ξεκινα και η αποχη λογιστων- φοροτεχνικων, οι οποίοι το μεσημέρι της Τετάρτης θα δώσουν και συνέντευξη τύπου για τις κινητοποιησεις τους λογω του Ασφαλιστικού.



Εντός της ημέρας αναμενεται και η συνήθης Απόφαση για τη συμπλήρωση των βασικων εντυπων, καθως και οι προθεσμίες υποβολης. Το μονο σίγουρο είναι οτι η βεβαιωση φορου θα γίνεται μέχρι νεωτέρας σε 3 διμηνιαιες δόσεις, αρχης γενομενης απο τον Ιούλιο, χωρις έκπτωση για εφάπαξ καταβολή, καθώς αυτη καταργήθηκε με το Μνημόνιο του περσινού καλοκαιριού.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.