celinΤρεις μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει την

κατακραυγή καθώς γίνεται γνωστό ότι ζήτησε ένα αστρονομικό ποσό για τη “δημοσία δαπάνη” κηδεία του.

Ο Ρενέ Αντζελίλ πέθανε στις αρχές του χρόνου χάνοντας πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η Σελίν Ντιόν τον τίμησε δεόντως, όπως και η πολιτέια του Κεμπέκ, η οποία ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τα έξοδα της κηδείας.

Τρεις μήνες μετά όμως, όταν οι υπεύθυνοι έλαβαν τον λογαριασμό, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

celin 1

Όπως μετάδωσε ο ραδιοφωνκός σταθμός του Μοντρεάλ 98,5 FM, το Κεμπέκ πρότεινε στην οικογένεια της Σελίν Ντιόν, να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη και η εταιρεία παραγωγής της Σελίν Ντιόν και του εκλιπόντος συζύγου του, Production Feeling, ανέλαβε την υλοποίηση. Σήμερα ζήτησε από το υπουργείο Διεθνών Σχέσεων του Κεμπέκ 700.000 δολλάρια Καναδά (475.000 ευρώ) ποσό 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό που είχε συζητηθεί αρχικά.

 

“Η κυβέρνηση του Κεμπέκ δεν έλαβε ποτέ ένα συγκεκριμένο τιμολόγιο, αντιθέτως η εταιρεία Production Feeling προέβη σε διάφορες δαπάνες σχετικά με την κηδεία του Ανζελίλ και κατήρτισε έναν κατάλογο εξόδων που μας παρουσιάστηκε” ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Διεθνών Σχέσεων, Φρανσουά Καουέτ.

Για την ιστορία, δεν έχουμε ακόμη σχόλιο ούτε από τη Σελίν Ντιόν ούτε από την εταιρεία παραγωγής.

Στο μεταξύ, χθες η Σελίν Ντιόν γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της και πόσταρε μια φωτογρφία από το πάρτυ έκλπληξη που της ετοίμασαν οι δικοί της άνθρωποι.


Χρόνια πολλά, λοιπόν, και… καλά ξεμπερδέματα!

womenonly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.